top of page
Úvodní video

PETICE NA PODPORU ÁJURVÉDY

Aktualizováno: 19. 1. 2020


Byla založena petice směřující k Evropskému parlamentu, která vyžaduje 1 milion podpisů. Ajurvéda je součástí našich oborů CAM a tak Vás jménem Duchovní univerzity Bytí žádám o zvážení připojení svého podpisu pod tuto petici. Je v našem společném zájmu rozvíjet všechny holistické metody i metody založené na důkazech (EBM) k prospěchu nás všech. Přátelé z Nadstranické parlamentní skupiny pro indické tradiční vědy britského parlamentu mne požádali, abych podpořil tuto petici, což činím velmi rád.


Naše komora spolupracuje s Nadstranickou parlamentní skupinou, velmi nám pomohli v cestě otevření biotroniky ve světě, bylo to velmi šlechetné. Jsem přesvědčen, že zde Zezulka má na tom svým vedením lví podíl, děkuji, učiteli. Budete-li to cítit za správné, připojte svůj podpis pod petici s tím, že tak významně podpoříte i naši biotroniku. 


Děkuji.

Tomáš Pfeiffer, ředitel profesní komory Sanátor.


Odkaz petice (EN):



Uvedený webový odkaz je v angličtině, zde uvádíme překlad textu petice do češtiny:

Začleňte jógu a ajurvédu do evropského zdravotnictví Svoboda volby ve zdravotnictví

EU

Amarjeet S. Bhamra zahájil tuto petici pro Evropský parlament

" Já, jako občan, naléhám na naše politiky na národní a evropské úrovni, aby podněcovali lékařskou profesi k zaujímání takového pohledu na naše zdraví, jenž by byl větší měrou holistický, díval se na člověka jako na celek, nikoli jen na dílčí symptomy, podporoval celkový blahobyt, uznával potenciální přínosy doplňkových léčeb a začleňoval do zdravotnictví oceňované tradiční přístupy jako ajurvéda a jóga."


Návod k podpisu petice (PDF) ZDE



307 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Díl 1.
Díl 2.
bottom of page