top of page

Špenátové karbanátky

Doba přípravy:

Doba vaření:

Porce:

Úroveň:

Snadné

Recept sestry Marty

Suroviny

  • špenát

  • máslo

  • mouka

  • vejce

  • strouhanka

Postup

  • Uděláme špenát co možno nejtužší, bez přidávání nadbytečné vody, na husté a bledé jíšce.

  • Přidáme vajíčka, až je vše tak tuhé, že po vychladnutí můžeme tvořit různé tvary.

  • Tyto obalíme ve strouhané housce a necháme mírně opékat.

  • Dobře chutná se salátem a bramborovou kaší nebo knedlíčky (viz recept na houskové knedlíčky).


Špenátové karbanátky
Špenátové karbanátky
Špenátové karbanátky
Špenátové karbanátky
Josef Zezulka

Oficiální stránky

Biotroniky a filozofie Bytí Josefa Zezulky

www.josefzezulka.cz

© Tomáš Pfeiffer. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv další šíření obsahu webové stránky, zejména formou kopírování či dalšího zpracování bez předchozího písemného souhlasu jsou zakázány.
Kontakt

Tomáš Pfeiffer

Soukenická 21

110 00  Praha 1

 

Tel.: +420 222 311 141

Email: info@josefzezulka.cz

Webové stránky

www.dub.cz

www.mkz2023praha.cz

www.sanator.cz

www.itcim.cz

www.nfjz.cz

Odběr novinek

© 2019 Společenství Josefa Zezulky

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page