top of page

Kapustové karbanátky

Doba přípravy:

Doba vaření:

Porce:

Úroveň:

Snadné

Recept sestry Marty

Suroviny

  • kapusta

  • vejce

  • cibule

  • máslo

  • sůl

  • strouhanka

Postup

Uvaříme na čtvrtky pokrájenou kapustu do měkka a umeleme ji na masovém strojku. Podle množství kapusty přidáme vajíčka, na másle zpěněnou cibulku, posolíme, zahustíme strouhanou houskou a tvoříme karbanátky, které zvolna opékáme na tuku. Podáváme s bramborovou kaší a salátem, není-li čerstvý, tak salátem z červené řepy.








Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Josef Zezulka

Oficiální stránky

Biotroniky a filozofie Bytí Josefa Zezulky

www.josefzezulka.cz

© Tomáš Pfeiffer. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv další šíření obsahu webové stránky, zejména formou kopírování či dalšího zpracování bez předchozího písemného souhlasu jsou zakázány.
Kontakt

Tomáš Pfeiffer

Soukenická 21

110 00  Praha 1

 

Tel.: +420 222 311 141

Email: info@josefzezulka.cz

Webové stránky

www.dub.cz

www.mkz2023praha.cz

www.sanator.cz

www.itcim.cz

www.nfjz.cz

Odběr novinek

© 2019 Společenství Josefa Zezulky

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page