top of page

Knedlíky z vařených brambor

Doba přípravy:

Doba vaření:

30 minut

Porce:

Úroveň:

Snadné

Recept sestry Marty

Suroviny

  • uvařené brambory

  • hrubá mouka

  • sůl


Příloha

čerstvé nebo kyselé zelí

Postup

Uvařené brambory rozmačkáme, nastrouháme nebo umeleme, osolíme, při-dáme hrubou mouku

a trochu mouky brambo-rové a vypracujeme v těsto. Tvoříme koule nebo oválné knedlíky a vaříme ve slané vodě asi půl hodiny. Před vyjmutím zalijeme vařící vodu studenou vodou, po chvíli knedlíky vyjmeme a nakrájíme na kolečka. Podáváme s čerstvým nebo kyselým zelím. Nedoporučuji příliš často.

Knedlíky z vařených brambor
Knedlíky z vařených brambor
Knedlíky z vařených brambor
Knedlíky z vařených brambor
Josef Zezulka

Oficiální stránky

Biotroniky a filozofie Bytí Josefa Zezulky

www.josefzezulka.cz

© Tomáš Pfeiffer. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv další šíření obsahu webové stránky, zejména formou kopírování či dalšího zpracování bez předchozího písemného souhlasu jsou zakázány.
Kontakt

Tomáš Pfeiffer

Soukenická 21

110 00  Praha 1

 

Tel.: +420 222 311 141

Email: info@josefzezulka.cz

Webové stránky

www.dub.cz

www.mkz2023praha.cz

www.sanator.cz

www.itcim.cz

www.nfjz.cz

Odběr novinek

© 2019 Společenství Josefa Zezulky

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page