top of page

Pomazánka II

Doba přípravy:

Doba vaření:

15 minut

Porce:

Úroveň:

Snadné

Recept sestry Marty

Suroviny

  • měkký tvaroh

  • mléko nebo sladká smetana

  • pažitka a lístky bylinek

  • případně mrkev

Postup

Měkký tvaroh utřeme s mlékem nebo smetanou, osolíme a přidáme rozsekanou pažitku. V jarní době přidáváme drobně rozsekané mladé lístečky různých bylinek (kopřivy, pampelišky atd.). Máme-li málo tvarohu pro všechny členy rodiny, nastrouháme do něj mrkev. Zmnohonásobí se tím množství, které máme, stoupne hodnota a zlepší se i chuť tvarohu.

Pomazánka II
Pomazánka II
Pomazánka II
Pomazánka II
Josef Zezulka

Oficiální stránky

Biotroniky a filozofie Bytí Josefa Zezulky

www.josefzezulka.cz

© Tomáš Pfeiffer. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv další šíření obsahu webové stránky, zejména formou kopírování či dalšího zpracování bez předchozího písemného souhlasu jsou zakázány.
Kontakt

Tomáš Pfeiffer

Soukenická 21

110 00  Praha 1

 

Tel.: +420 222 311 141

Email: info@josefzezulka.cz

Webové stránky

www.dub.cz

www.mkz2023praha.cz

www.sanator.cz

www.itcim.cz

www.nfjz.cz

Odběr novinek

© 2019 Společenství Josefa Zezulky

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page