top of page

Selská omeleta

Doba přípravy:

Doba vaření:

Porce:

Úroveň:

Snadné

Recept M.Č.

Suroviny

  • brambory

  • cibule

  • olej

  • vejce

  • sůl

  • hořčice

  • kečup

  • majonéza

  • řepa

  • zelenina

Postup

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Dáme na pánev s trochou oleje a smažíme z obou stran. Mezitím v hrnečku rozkvedláme vejce, osolíme a vlijeme na osmažené brambory. Přiklopíme pokličkou a dosmažíme. Na talíři pokapeme hořčicí smíchanou s kečupem a majonézou, nebo nějakou omáčkou, co máme rádi a ozdobíme cibulí, kyselou okurkou či sterilovanou řepou. I toto můžeme obměnit sezónní zeleninou.

Selská omeleta
Selská omeleta
Selská omeleta
Selská omeleta
Josef Zezulka

Oficiální stránky

Biotroniky a filozofie Bytí Josefa Zezulky

www.josefzezulka.cz

© Tomáš Pfeiffer. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv další šíření obsahu webové stránky, zejména formou kopírování či dalšího zpracování bez předchozího písemného souhlasu jsou zakázány.
Kontakt

Tomáš Pfeiffer

Soukenická 21

110 00  Praha 1

 

Tel.: +420 222 311 141

Email: info@josefzezulka.cz

Webové stránky

www.dub.cz

www.mkz2023praha.cz

www.sanator.cz

www.itcim.cz

www.nfjz.cz

Odběr novinek

© 2019 Společenství Josefa Zezulky

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page